ISS

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Toimitusehdot

Voimassa 1.6.2017 alkaen.

Yleistä verkkopalvelusta

Takeaway verkkopalvelu on ISS palvelut Oy:n (Y-tunnus 0906333-1, ”ISS palvelut”) ruokatilausten ja asiakaskorttisaldo lataamisen verkkopalvelu yksityishenkilöille. Takeaway -verkkopalvelusivustolla on mahdollista tehdä ruokatilauksia noutopalvelusta sekä ladata ISS palveluiden yksityishenkilöille tarjoamille asiakaskorteille tai rfid -tunnisteille lisää saldoa (asiakaskortti tai rfid -tunniste jäljempänä ”Asiakaskortti”).

Palvelusta vastaa ISS palvelut.

Nämä sopimusehdot sisältävät asiakaskorttilataamisen käyttöä koskevat ehdot ja ruokatilaus palvelun käyttöä koskevat ehdot sekä tilausta ja toimitusta koskevat ehdot.

Rekisteröityessään palveluun tai tehdessään tilauksia tai ladatessaan asiakaskortille saldoa palvelun käyttäjä (”Asiakas”) hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

ISS palveluilla on oikeus muuttaa sopimusehtoja mm. toiminnallisten muutosten johdosta. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään. Voimassaolevat ehdot ovat nähtävillä palvelun kotisivuilla.

Henkilötietojen käsittely ja rekisteröityminen

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan verkkopalvelun asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja kieli.  Asiakaskorttisaldo lataamisessa lisäksi pakollisia tietoja ovat Asiakaskortin numero ja Asiakaskortin pin-koodi.  Palveluun rekisteröityvien osalta tallennetaan myös käyttäjätunnus ja salasana.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on saatavilla tietosuojaselosteessa, joka on saatavilla osoitteessa www.takeaway.iss.fi

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, etteivät ulkopuoliset saa niitä haltuunsa. Mikäli salasana unohtuu, Asiakas voi tilata uuden verkkopalvelun sivuilta. Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen Asiakas voi muuttaa sisään kirjauduttuaan verkkopalvelun Omat tiedot -sivulla. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja tilauksista ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Ruokatilausten tilaaminen ja tilausvahvistus

Ruokatuotteiden noutopalvelu palvelee ravintolan aukiolopäivinä ja aukioloaikana verkkopalvelussa ilmoitettuna aikana. Tuotteita tilataan palvelujen kotisivujen kautta.

Tuotevalikoima on päivittäin verkkopalvelussa kunkin ravintolan sivuilla kulloinkin ilmoitettu valikoima.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla lähetettävällä tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tilausnumero, tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet.

Asiakas voi tarkastaa tilauksen sisällön myös verkkosivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

Asiakaskorttisaldon lataaminen ja tilausvahvistus

Asiakas voi ladata verkkokaupassa Asiakaskortille saldoa verkkokaupassa annettujen euromäärien mukaisesti käytettäväksi valitsemassaan ISS palveluiden ravintolassa. Asiakaskortin saldo ladataan sen ravintolan valikossa, jossa saldo käytetään. Ladattavat saldot ovat ravintolakohtaisia. Samalle Asiakaskortille voi ladata useammassa ravintolassa käytettävää saldoa, mutta Asiakaskortin aktivoiminen tulee tehdä kunkin ravintolan kassalla. 

Saldon lataaminen vahvistetaan sähköpostilla lähetettävällä tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tilausnumero sekä tilauksen hinta.

Saldo on käytettävissä heti maksun suorittamisen jälkeen siinä ravintolassa, jonne saldo ostettiin.

Rekisteröitynyt asiakas voi tarkastaa latauksen sisällön ja Asiakaskorttinsa saldon myös verkkosivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkopalvelusta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkopalvelun hinnastossa tilaushetkellä. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR)

Verkkopalvelussa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Asiakkaalta veloitetaan saldon lataamisesta Asiakaskortille ladattavan saldon määrä. Muita kuluja ei veloiteta.

Ruokatuotteiden toimitus

Tuotteet noudetaan siitä ravintolasta, johon tilauksen on tehnyt. Asiakas valitsee itselleen sopivan, aukioloajan mukaisen noutoajan tuotteen tilausvaiheessa.

Kun tilaus noudetaan, Asiakas saa tilauslistan, josta näkee tilaamansa tuotteet. Asiakkaalla tulee olla tuotetta noutaessa tilausvahvistuksessa ilmoitettu tilausnumero mukana. Tuotteet luovutetaan tilausnumeroa vastaan. Asiakas vastaa siitä, että henkilö joka noutaa tilauksen tilausnumeroa vastaan on oikeutettu noutamaan tilauksen

Ruokatuotteiden virheelliset ja puuttuvat tuotteet

Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilatut tuotteet. ISS palvelut sitoutuu valmistamaan tilatut tuotteet noutovalmiiksi sellaisina kuin ne on tilattu. Tilattu tuote voi kuitenkin olla tilapäisesti loppu. Tällaisissa tilanteissa ravintolasta ollaan yhteydessä Asiakkaaseen puhelimitse tai sähköpostilla ja Asiakkaan kanssa sovitaan korvaavasta tuotteesta. Mikäli Asiakasta ei tavoiteta, valmistetaan Asiakkaalle puuttuvaa tuotetta vastaava tuote, joka myydään samaan tai edullisempaan hintaan kuin Asiakkaan tilaama tuote.

Asiakkaan tulee tarkistaa heti toimituksen yhteydessä, että on saanut kaikki tilatut tuotteet. Mikäli Asiakas epäilee tuotteessa olevan virheen tai toimituksesta puuttuvan tuotteita, tulee Asiakkaan ilmoittaa havainnoistaan siihen ravintolaan, josta palvelu on tuotettu, ilman aiheetonta viivytystä. Ravintolan yhteystiedot ovat saatavilla tilausvahvistuksessa.

Mikäli tuote on virheellinen, korjataan virhe ensisijaisesti toimittamalla virheetön / korvaava tuote Mikäli tämä ei ole mahdollista, korjataan virhe purkamalla tilaus ja hyvittämällä maksettu hinta. Mikäli toimituksesta puuttuu tuotteita eikä niitä ole korvattu muilla vastaavilla tuotteilla, hyvitetään puuttuvien tuotteiden hinta Asiakkaalle.

Ruokatilauksia ei voi peruuttaa

Kuluttajasuojalain mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole ravintolapalveluissa, jos elinkeinonharjoittaja sitoutuu suorittamaan palveluksen tiettynä ajankohtana tai tietyn ajan kuluessa. Näin ollen Asiakas ei voi peruuttaa tehtyä ja maksettua ruokatilausta palvelusta.

Asiakaskortti saldon lataamisen peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa asiakaskorttilatauspalvelu 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Peruutusoikeus koskee tehdyn saldo ostoksen kokonaissummaa. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi Asiakkaan on ilmoitettava ISS palveluille päätöksestään peruuttaa palvelu pysyvällä tavalla (sähköpostilla tai kirjeellä) Asiakas voi käyttää peruuttamiseen halutessaan peruuttamislomaketta, joka on saatavilla tästä linkistä. Peruuttamislomake on saatavilla myös tilausvahvistuksessa.

Jos asiakas peruuttaa asiakaskorttilatauspalvelun, Asiakkaan tulee viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä käydä ravintolassa, johon saldo on hankittu, näyttämässä Asiakaskorttia ladatun saldon poistamiseksi kortilta. Välittömästi saldon poistamisen jälkeen ravintola tekee hyvityspyynnön operaattorille maksun palauttamiseksi. Mikäli asiakas ei käy 14 päivän kuluessa ravintolassa näyttämässä Asiakaskorttiaan saldon poistamiseksi, peruuttamisilmoitus raukeaa eikä peruuttaminen ole enää mahdollista.

Asiakkaalta ei veloiteta kuluja peruutusoikeuden käyttämisestä.

Asiakaskortille ladattua saldoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämätöntä saldoa muutoinkaan hyvitetä.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä Verifonen sivuston kautta..

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verifone näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun ISS palveluille. Verifonella on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa yhteydenotot ensisijaisesti ISS palveluihin.

Verifone Finland Oy, y-tunnus: 0943819-9
Vantaankoskentie 14 C
01670 Vantaa
Puhelin: +358 9 477 4330
www.verifone.fi

Asiakkaan maksaessa tilauksen, maksutapahtuminen käsittelyn hoitaa Verifone Finland Oy. Korttitiedot kerätään SSL-salatulla lomakkeella ja mitään korttitietoja ei tallenneta takeaway.iss.fi omaan järjestelmään.

Immateriaalioikeudet

Verkkosivuston sisällön kaikki oikeudet kuuluvat ISS palveluille. Sivustolla oleva tavaramerkit ovat ISS palveluiden omaisuutta. Materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman ISS palveluiden lupaa on kielletty.

Vastuunrajoitus

ISS palvelut ei takaa palvelun häiriötöntä toimintaa. ISS palvelut ei vastaa siitä, että Asiakkaan tilaus ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

ISS palvelut ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä ISS palveluiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, lakosta, keskeytyksestä energian- tai veden jakelussa, luonnonmullistuksesta tai vienti- ja tuontikiellosta.

Näillä ehdoilla ei rajoiteta sellaista vastuuta, jota ei pakottavan kuluttajansuojalainsäädännön nojalla voida sulkea pois eikä rajoittaa.

Ennakkotiedot

Ennakkotiedot palvelusta on annettu Asiakkaalle näissä ehdoissa suomen kielellä Suomen lain mukaan. ISS palveluiden asiakaspalvelussa voi asioida suomen ja ruotsin kielellä.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan. Asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus saattaa riitaisuudet oman kotipaikkansa käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Asian saattamiseksi kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, Asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/.

Palveluntarjoajan tiedot

Päätoimipaikan osoite: Karvaamokuja 2 A, 00380 HELSINKI

Internet-sivusto www.iss.fi

Sähköposti: takeaway@iss.fi

Päätoimiala: Ruokailu-, kiinteistö-, siivous- ja tukipalvelut

Miten tämä toimii?

Valitse ravintola

Valitse tuotteet

Maksa ostoksesi

Nouda ostoksesi